Zandstuve Zandstuve

Dagbesteding:

Ton en Inge bieden een zinvolle dagbesteding in en rondom het bos. Dat geeft voldoening. Samen zorgen we ervoor dat je gemotiveerd bent en dat je plezier hebt in je werk.

Samen begeleiden wij mensen met uiteenlopende complexe hulpvragen.
Wij zorgen voor een veilige plek en creeren een vertrouwde omgeving.
Wij gaan hierbij uit van de interesses van de deelnemer en werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
Wij vinden het belangrijk dat er met respect met elkaar wordt omgegaan.
Wij bieden actieve werkzaamheden in een rustige omgeving. Mensen met een hulpvraag, al dan niet met bijkomende problematiek, worden ondersteund door middel van het bieden van structuur en overzicht of juist door het geven van bewegingsvrijheid.
Activiteiten worden gezamenlijk of individueel ondernomen in een ontspannen sfeer.

Naast "arbeidsmatige doelen" wordt er bij ons ook aan persoonlijke doelen gewerkt. Te denken valt aan doelen op het gebied van omgaan met elkaar, samen werken, versterken van eigen waarde.
Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst met het Overijssels Landschap en met de landelijke rij vereniging "De Bosruiters".
Door de samenwerking met deze twee partijen kunnen wij een breed aanbod van werkzaamheden aanbieden.
De werkzaamheden bestaan uit het ontginnen van wildgroei in het bos zoals de amerikaanse vogelkers. Het onderhoud van brandgangen, wandelpaden en ruiterpaden. Onderhoud van heideveld. Tuinieren. Schilderen van hindernissen, het vlak maken van de rijbaan, onderhoudswerkzaamheden rondom de manege en onderhoud van het gebouw. Onderhoud van tuinen bij sportverenigingen.


Footer sharing eten & drinken Deventer